Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacali koševe za smeće

VIDEO: Žestoka tučnjava u parlamentu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je odbijen njihov prijedlog, oporbeni zastupnici na Tajvanu nasrnuli su na predsjednika parlamenta u jeku sjednice o trgovinskom ugovoru s Kinom.

Članovi parlamenta na Tajvanu razmijenili su udarce i bacali kante za smeće jedni na druge tijekom parlamentarnog zasjedanja u četvrtak, nakon što je predsjednik odbio prijedlog oporbe da se debatira o spornom trgovinskom ugovoru s Kinom.

Pročitajte i ovo Razoran potres na Tajvanu - 1 na Tajvanu VELIKA GALERIJA Stravičan potres u slikama Muškarac u bazenu za vrijeme potresa hit na mrežama VIDEO Ovo je nestvarno! Udario najjači potres u zadnjih 25 godina, sve se ruši, a on u bazenu

Tučnjava je počela nakon što je Wang Jin-Pyng član vladajućih nacionalista odbio prijedlog oporbene Demokratske progresivne stranke da se razgovara o svakoj stavci ugovora odvojeno, a ne da se o ugovoru raspravlja u cjelini.

Ugovor koji je prošli tjedan potpisan u Kini u gradu Chongqing rezultat je dvogodišnjih napora tima predsjednika Tajvana Ma Ying-jeoua da osnaži odnose ekonomija dviju zemalja, a očekuje se da će ugovor na snagu stupiti 2010. godine, piše AP.

Tučnjavu u parlamentu možete pogledati u priloženom videu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene