Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili prolaznici

Žena visjela s panoa, policajac je uhvatio u zadnji čas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je na reklamnom panuo visjela neko vrijeme, jedna starija žena izbjegla je teške ozljede zahvaljujući prometnom policajcu koji se zatekao na mjestu događaja i uhvatio prije nego je pala na ulicu.

Prometni policajac Hui Miao je u petak popodne upravljao prometom u Jinanu, gradu u istočnoj kineskoj provinciji Shandong, kada mu je jedan od prolaznika rekao da se starija žena penjala sa svog prozora na drugom katu pokušala popesti na pano za oglašavanje te da joj prijeti velika opasnost da padne.

Pročitajte i ovo Policajac Dobio novčanu kaznu Hrvatskog policajca koji se odazvao pozivu Vojske Srbije vratili na posao Vrtić u kojem je beba pala kroz prozor u bolnici je Strava kod susjeda: Beba pala kroz prozor s drugog kata u vrtiću

>> Nepokretnu unuku svakodnevno više od 5 kilometara nosi u školu

Hui je brzo stigao na mjesto događaja i pokušao ženu uvjeriti da se vrati nazad u stan. No, bilo je prekasno i žena je već počela padati.

'Nisam puno razmišljao, samo sam pružio ruke da je uhvatim kada sam vidio da pada', ispričao je Hui koji je unatoč jakom udarcu ipak izdržao i staricu uspio zadržati u rukama.

Hui je kasnije doznao kako starica boluje od spinocerebralne ataksije. Navodno nije bila pri sebi kada se kroz prozor popela na reklamni pano. Cijeli događaj je mobitelom snimio jedan od prolaznika. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene