Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogodio ju suprug

VIDEO Žena preživjela hitac harpuna kroz usta i kralježnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suprug je nehotice ispalio harpun supruzi u glavu u Brazilu. Harpun je nesretnu ženu pogodio u usta i probio joj lubanju, no ona je preživjela.

Neoprezno rukovanje harpunom dovelo je do stravične ozljede u kojoj je 28-godišnjoj ženi harpun probio lubanju. Naime, njezin suprug nehotice je ispalio harpun, koji ju je pogodio u usta i prošao kroz glavu, ali je ona preživjela, unatoč teškoj ozljedi.

Pročitajte i ovo Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska Jahta MIschief - 2 Operacija Albina Nevjerojatna priča! Jahta ukradena ljetos u Hrvatskoj, pronađena u Brazilu: Trag vodi sve do Rusije

>> Nevjerojatno: Probio si glavu harpunom, mozak neoštećen!

U priopćenju za medije brazilskog Državnog odjela za zdravstvo Rio de Janeira, stoji kako je suprug čistio harpun u trenutku kad se dogodio incident u priobalnom gradu Arraial do Cabo. Hitac je zahvatio i njezinu kralježnicu, prenosi Globo.

Elisangela Borborema Rosa hitno je prebačena u bolnicu i nad njom je provedena operacija, a neurokirurg Allan da Costa izjavio je kako je nesretnu ženu od sigurne smrti dijelio sam jedan centimetar, Harpun su neurokirurzi uspješno uklonili te se očekuje njezin puni oporavak.

Policija je pokrenula istragu oko incidenta, iako zasad sve upućuje na nesretan slučaj. Policija će ispitati i 28-godišnju Rosu, jednom kad se ona u potpunosti oporavi od ozljede.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene