Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvnički je izmlatio

VIDEO Žena koju je brutalno istukao policajac dobit će 9 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac je ženu srušio na tlo i žestoko udarao po tijelu, licu, glavi ...

Žena koju je krvnički izudarao policajac na cesti u Kaliforniji dobit će odštetu od 1,5 milijuna dolara. Naime, u sudskom procesu policija se nagodila s njom, a policajac je odstupio s dužnosti, što je bio jedan od uvjeta nagodbe, javlja Sky News.

Incident koji se dogodio 1. srpnja su zabilježile i kamere. Na snimci se vidi kako je policajac Daniel Andrew istukao Marlene Pinnock (51) kraj autoceste. Srušio ju je na tlo i žestoko udarao po tijelu, licu, glavi ... Njegov kolega koji nije bio na dužnosti pomogao mu je da ženi stavi lisice na ruke. Policajac se branio kako ju je samo želio maknuti s autoceste jer je hodajući uz njezin rub ugrožavala sebe i druge.

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Pronađena droga Uhićenja Policija pronašla kombi pun kokaina ispred puba: Otkriveno kako je 46 milijuna eura droge došlo do malenog sela

VIDEO Policajac potrbuške bacio trudnicu na kolnik

Nakon objave videa američka je javnost bila zgrožena te je zahtijevala ferealnu istragu, a policija je odlučila kako je očito najbolje se nagoditi sa žrtvom. Odvjetnik Marlen Pinnock je kazao kako ne bi pristali na nagodbu bez doživotne suspenzije policajca.
 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene