Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa im ne smeta

VIDEO Zarobljeni u ledu, veselo dočekali Novu godinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici i posada broda Akademik Šokalski, zapelog u ledu u Antarktiku proslavili su ulazak u Novu godinu.

Snimku dočeka Nove godine putnici s broda zapelog u ledu na Antarktici, objavili su na internetu i pokazali da im nezavidna situacija u kojoj su se našli nije pokvarila ulazak u Novu godinu, objavio je Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kontroverzni biznis Led s Arktika izvoze u Dubai: Umjesto u oceanu topi se u skupim koktelima Slika nije dostupna Dok čekaju pomoć VIDEO Putnici zarobljeni u ledu na Antarktici: Ovdje je fenomenalno!

Podsjetimo, ruski brod Akademik Šokalski od utorka je zarobljen u ledu, na lokaciji Commonwealth Bay 185 km od francuske baze Dumont D'Urville stotinjak nautičkih milja istočno od francuske znanstvene baze Dumont d'Urville na Antarktici.

Putnike s ledom okovanog broda kod Antarktike evakuirat će helikopterima

Tri ledolomca su mu se uputila u pomoć, ali dva, francuski i kineski, već su prije morala odustati jer njihovi kapaciteti za lomljenje leda nisu bili dovoljni da bi mogli stići do ruskog broda. U subotu, kineski Snježni zmaj stigao je na samo sedam nautičkih milja od ruskog broda, ali se morao okrenuti zbog debljine leda. Budući da ledolomci ne mogu doći do ledom okovanog broda, putnici će morati biti evakuirani helikopterima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene