Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri minute straha

VIDEO Za dlaku izbjegli napad morskog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri minute jeze doživjela su dva prijatelja iz Australije kada im se približio četiri metra dug morski pas.

Vjerojatno svaki ronilac strahuje od bliskog susreta s morskim psom nekoliko stotina metara od obale i s čamcem udaljenim pedesetak metara. Upravo se to dogodilo dvama prijateljima Dave Richardsu i Natahanu Podmoreu koji su se zaputili u podvodni ribolov uz zapadnu obalu Australije.

Pročitajte i ovo Neobičan prizor u Brijunskom akvatoriju Jezivo Neobičan prizor na Jadranu, neki su uvjereni: "To je napad morskog psa..." Slika nije dostupna Oglašena uzbuna VIDEO Morska neman okružila ronioce: Svi su očekivali najgore, a morski pas izveo neočekivan potez

>> 'Bilo je krvi posvuda, bijela psina je kružila oko tijela i prepolovila ga'

Dave i Nathan su proveli jezovite tri minute u blizini četiri metra dugog morskog psa koji je plivao oko njih. Harpun i nož bili su sve što su ovi prijatelji imali za obranu, piše Daily Mail.

Nakon tri minute morski je pas otplivao dalje, a Dave i Nathan su otplivali do svog čamca. Sve je to zabilježeno kamerom koju je Nathan imao na glavi. Pogledajte ovaj jezivi video.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene