Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Indiji

VIDEO Vlasti mladenke podvrgle testu DJEVIČANSTVA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine mladenki u Indiji podvrgnute su testu djevičanstva i trudnoće prije masovnog vjenčanja koje im je plaćala država, potvrdila je tamošnja socijalna služba.

Ceremonija masovnog vjenčanja u indijskoj je provinciji Madhya Pradesh izazvala pravu buru kada se otkrilo da su liječnici pregledavali mladenke ne bi li otkrili ulaze li u brak 'čiste'. Trošak vjenčanja, kao i darovi mladencima masovnog vjenčanja snosi država, a zauzvrat su očekivali 'spolno neokaljane' mladenke. Seksualna aktivnost mladoženja nije ih zanimala.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije" Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet"

Lokalne vlasti niječu da su pregledavali mladenke. 'Budući da se radilo o masovnom okupljanju ondje je bio prisutan medicinski tim, ali ne da bi pregledavali mladenke, nego za hitne slučajeve', rekao je R. K. Singh, zamjenik šefa policije Harad, mjesta u kojem se održavalo vjenčanje.

>> FOTO Nevjerojatno vjenčanje s preko 25.000 uzvanika!

Iako vlasti niječu da se to dogodilo, socijalna radnica Sushila Verma tvrdi drugačije. 'Otkrili smo da 10 žena prijavljenih za masovno vjenčanje ne zadovoljava kvalifikacijama i njihova prijava je propala. Kada su službenici iz ministarstva zdravlja proveli određene provjere, otkriveno je ne samo da su stupale u spolne odnose, već i da su neke od njih trudne', rekla je Verma pred televizijskim kamerama.

Diskvalificirane mladenke nisu se javile ni žalile na tretman. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene