Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevozio etanol

VIDEO: Vlak iskočio iz tračnica i zapalio se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena poginula, a šest je osoba ozlijeđeno nakon što je vlak koji je prevozio etanol iskočio s tračnica u blizini Rockforda u saveznoj državi Illinois.

Nesretna je žena u autu na pružnom prijelazu u Rockfordu, 80 kilometara udaljenom od Chicaga, čekala dok je prolazio vlak koji je iskočio s tračnica, zapalio se, a plamen je obuhvatio njezin i još nekoliko automobila. Više od 600 domova evakuirano je zbog opreza, prenosi Reuters. Vlak je iz tračnica iskočio sinoć nešto prije 21 sat, a 70 od 114 vagona prevozilo je zapaljive tekućine. U gašenju požara sudjelovalo je 17 vatrogasnih ekipa iz okolnih gradova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo" Ilustracija NEMA CURENJA PLINA Novi incident na pruzi u Srbiji: S tračnica iskliznula cisterna s dizelom

Požar koji se vidio nekoliko desetaka kilometara udaljeno od grada u kojem se dogodila nesreća možete pogledati u priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene