Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Latinska Amerika na nogama

VIDEO Vlada priznala: Snimljene letjelice nije napravio čovjek

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon pomnog ispitivanja raznih snimki NLO-a, vlasti bi obično ustvrdile kako se ne radi o izvanzemaljskom predmetu. Međutim, ovog tjedna, sve čileanske institucije koje su proučavale neobičnu snimku, slažu se u jednom: ovu letjelicu nije napravio čovjek.

Čileanske su vlasti dugo proučavale situaciju nad nebom koju su snimili rudari te naposljetku priznali da ne prepoznaju neobičan objekt na videu, raspisali su se žustro lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Požar u Čileu Uveden policijski sat VIDEO Vatrena stihija u Čileu ubila 64 osobe, predsjednik ima loše vijesti: "Ta će brojka sigurno rasti i to značajno" Požar u Čileu Vjetar pogoršava situaciju VIDEO Golemi šumski požari u Čileu gutaju sve pred sobom: Najmanje 19 poginulih, više od 200 nestalih

NLO primjećen na nebu iznad Čilea 'čovjeku nije poznat objek', jednostavno su priopćili iz tamošnje Vlade.

Malo bi koji službenici napravili što i čileanski: objavili snimku nakon provedene detaljne istrage te priopćiti kako ne prepoznaju o čemu se radi.

Potvrdili su da je srebrni disk viđen na snimci bio veličine 10 metara u promjeru te je izvodio vertikalne i horizontalne pokrete koje ni jedna ljudima poznata letjelica ne može činiti.

'Ministre, jesu li izvanzemaljci ikada pokušali osvojiti Japan?'

'Ne radi se o vremenskom fenomenu niti bilo kojem drugom objektu poznatom čovjeku', rekli su i znanstvenici u Centru za proučavanje anomalnih zračnih fenomena.

Video koji je tek sada objavljen javno, snimili su još u travnju 2013. rudari koji su radili u rudniku ugljena na sjeveru Čilea. Isprva nisu željeli nikome reći što su snimili jer su se bojali da će im se ljudi smijati. Međutim, kada su snimku pokazali šefu, on je inzistirao na tome da je se ona odnese vlastima.

Svjedok koji je želio ostati anoniman, otkrio je da je objekt lebdio na nebu više od sat vremena te da se nije čuo.

Prema izvještajima objavljenima u srpnju 2014. čileanski meteorološki ured potvrdio je da na dan snimke na tom području nije bio oblaka - nebo je bilo čisto pa ne postoji mogućnost da se radi o oblacima.

Vlada pokušava zataškati da su u šumu sletjeli izvanzemaljci

Službenici su odbacili tvrdnje da se radi o eksperimentanoj letjelici, vremenskom balonu i vojnim vježbama.

Ubrzo nakon objave ove vijesti, mediji Latinske Amerike puni su priča o neobjašnjivim letjelicama iznad svojih država. Među njima je o ona o NLO-u iznad Tijuane.

Na drugoj priloženoj snimci se vidi jako svjetlo koje pulsira. Misteriozno svjetlo na noćnom nebu upućuju na to da se radi o objektu neobičnog oblika.

Pogledajte priložena videa, pa sami procijenite radi li se o izvanzemaljskim letjelicama ili nečem drugom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene