Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Trampa' u Vatikanu

VIDEO Papi ponudio kapu, on je uzeo i dao mu svoju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prolazeći u otvorenom terencu po Trgu svetog Petra, papa Franjo je opet ljubio i grlio mnogu djecu, a u jednom je trenutku prihvatio kapu koju mu je ponudio jedan vjernik. Zauzvrat mu je dao svoju.

Papa Franjo je u srijedu rekao pred 50.000 vjernika na Trgu Sv. Petra da je rastužen molio za žrtve potresa koji je zadesio Iran i Pakistan. "Molim za žrtve i sve ražalošćene i želim iranskom i pakistanskom narodu izraziti bliskost", rekao je na kraju tjedne audijencije.

Pročitajte i ovo Papa Franjo završio u bolnici Otkazao obveze Papa se vratio iz bolnice: U posljednje vrijeme ima niz zdravstvenih problema Papa Franjo otkazao obveze simptomi gripe Papa Franjo ponovno otkazao obveze zbog zdravlja, javili se iz njegovog ureda

U potresu magnitude 7.8 koji je zadesio jugoistok Irana i pakistansku pokrajinu Balučistan, poginulo je više desetaka ljudi i ranjeno više stotina.

>> Papa: Danas više kršćanskih mučenika nego prvih stoljeća

Prije početka tjedne audijencije, papa Franjo u otvorenom terenskom vozilu pozdravio je okupljene. Jedan mu je vjernik dodao svoju bijelu kapicu, a Papa mu je predao svoju i stavio na glavu ponuđenu.

Papa Franjo je rekao da ljudi, čim budu optuženi, angažiraju odvjetnika i upozorio da je Isus "naš odvjetnik" koji nas uvijek štiti od đavoljih zamki, od nas samih i od naših grijeha.

"Ne bojmo se tražiti oprost i milost. S tim 'odvjetnikom' nikada nismo sami", ponovio je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene