Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovako to izgleda

VIDEO Spašavanje pretile osobe koja se nije prala 5 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci u njemačkom gradu Nurtigen morali su staviti plinske maske kako bi spasili pretilog muškarca koji se nije prao pet godina.

Susjedi 160 kilograma teškog muškarca mislili su da je stan pod kemijskim napadom kada su vidjeli vatrogasce kako u njega ulaze sa zaštitnom opremom i plinskim maskama, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Teška nesreća Lavina u Švicarskoj odnijela tri života: Ne zna se ima li i nestalih

Ali, oni su to učinili zbog stanja u stanu u kojem se nalazio pretili 65-godišnjak. Jedan je vatrogasac situaciju zbog koje su morali pribjeći tako drastičnoj mjeri u stanu, opisao kao 'potpuni pakao'.

'Bilo je smeća do koljena, od pljesnive pizze do kutija sa starom hranom i šuškanja gamadi. Smrad je bio nesnošljiv', ispričao je vatrogasac.

Vatrogasci su morali razbiti ulazna vrata kako bi ušli u njegov stan, jer je unutra bilo previše smeća da bi se vrata otvorila.

VIDEO Santiago je beba koja ima 8 mjeseci i nevjerojatnih 21 kilogram

Smrtno pretili muškarac pronađen je u hrpi smeća s poteškoćama u disanju. Pomoć je pozvala susjeda koja je čula kako muškarac udara u zid ne bi li dozvao pomoć. 'Nismo uopće znali u kakvom mu je stanju stan', rekao je jedan susjed.

Bio je predebeo da bi izašao kroz vrata te su ga iz stana izvadili pomoću krana. Ovaj 65-godišnjak je rekao kako se nije mogao kupati niti oblačiti posljednjih pet godina te je živio od dostavljane hrane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene