Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulični obračun

VIDEO Uperio mu dugu cijev u glavu, ali namjerio se na krivoga...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbojnik je slučajnom prolazniku na ulici New Orleansa uperio dugu cijev u glavu, no grdno se prevario.

Naoružani pljačkaš u New Orleansu naišao je na neočekivani otpor kada je, u namjeri da mu otme nešto novca, nasrnuo na jednog slučajnog prolaznika. Brzo se krećući s vatrenim oružjem u rukama prolazniku je sleđa viknuo: 'Daj novac!'

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Muškarac se okrenuo i nakon nekoliko sekundi razmjene pogleda s nasilnikom koji je u njegovu glavu uperio dugu cijev, naglim je potezom ruke zgrabio oružje, što je nesuđenog lopova prestravilo.

>> Pljačkaš bježao s više od 200.000 kuna, ulovio ga zaštitar

Kako piše Sky News, istog se trenutka dao u sumanuti bijeg, a njegova žrtva u potjeru za njim. Ubrzo ih je presreo crni automobil s dvojicom nasilinkovih pajdaša, od kojih mu je jedan rekao: 'Vrati mi pušku, a ja ću ti vratiti mobitel koji ti je ispao.'

No, hrabri prolaznik nije zagrizao mamac te je drškom oružja razbio stražnje staklo na vozilu, koje se zatim velikom brzinom udaljilo u nepoznatom smjeru.

Policija moli građane u New Orleansu da im pomognu u potrazi za nasilnicima, zbog čega su objavili i snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi dio uličnog obračuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene