Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bolje ću promisliti'

VIDEO Upalio kameru i šokirao se: Što pojedine sobarice rade u sobama gostiju?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna snimka, objavljena na YouTubeu, dosad je pregledana više od milijun puta.

Kada sljedeći put napustite svoju hotelsku sobu možda se odlučite na zaključavanje osobnih stvari nakon što odgledate ovaj video.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

Naime, jedan je izletnik odlučio ostaviti uključenu kameru na svom laptopu, nakon što je izašao iz sobe kako bi vidio što zaista pojedine sobarice rade kada vas nema u sobi. Video je snimljen u jednom hotelu u SAD-u, a korisnik Vince Stravix, koji je postavio snimku na Youtube, nije želio navesti u kojem.  'Ovo se dogodilo 5. studenog, odsjeo sam u ... hotelu i ostavio sam sve svoje osobne stvari u sobi. Vjerujem da više to neću činiti', napisao je u opisu videa.

Video počinje bezazleno. Ženska osoba ulazi u sobu, zatim ulazi u kupaonicu, skuplja prljave ručnike i stavlja ih na hrpu.

Pogledajte snimku za koju je želio da ostane skrivena - žene poludjele!

Nakon toga pregledava paket koji je gostu dostavljen tog jutra, te pregledava njegov PS3 i video igre.

Očigledno postaje svjesna da je netko snima, te dolazi do laptopa te se licem unosi u kameru, ali tada joj pozornost odvlači tablet. Zatim kreće namjestiti krevet, ali to je neće dugo okupirati. Zanimljivije joj je bilo pregledati što ima u koferu gosta.

Nakon toga ponovno kreće prema laptopu, a Stravix tvrdi da je pokušala unijeti neke informacije, dok je cijelo vrijeme snima kamera.

Nakon toga je namjestila krevet, počistila kupaonicu te izašla iz sobe.

Snimka je izazvala broja negodovanja korisnika na YouTubeu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene