Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još uvijek izvlače žive

Unatoč obustavi nakon 11 dana spašen mladić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč proglašenju obustave potrage za preživjelima na Haitiju, spasioci ne odustaju.

Francuska civilna zaštita snimila je spašavanje Wismond Exantus Jean Pierrea, 11 dana nakon potresa na Haitiju, piše Reuters. Francuski, grčki i američki spasioci iz ruševina hotela izvukli su 24-godišnjeg Haićanina. Spasioci kažu da je preživjeli imao nevjerojatnu sreću jer se nalazio u prostoru koji se stvorio prilikom urušavanja zgrade.

Pročitajte i ovo Nasilje na Haitiju najviše pate djeca Gladna tinejdžerica krenula kupiti nešto za jelo, brutalno je silovana. Dječaka tjeraju da spaljuje tijela: Ovu zemlju razara kaos Haiti - 5 Eskalacija nasilja Zemljom zavladao potpuni kaos, uvedeno izvanredno stanje: Nestaje vode, ljudi gladuju

>> Haiti: Prekinuta potraga za preživjelima

Bio je u trgovini koja je prodavala hranu i mislili su da je mogao imati pristup njoj, dok je bio pod ruševinama. Exantusa su iznijeli kroz uzak tunel i prevezli u bolnicu. Smatra se da se ondje nalazi još pet osoba. Međutim spasioci kažu da njihova oprema nije detektirala znakove života. Haićanin je ispričao kako je preživio zahvaljujući stolu pod koji je sjeo kada je primijetio da se sve oko njega urušava.

Ujedinjeni Narodi objavili su da je haićanska Vlada proglasila završetak spašavanja. Međutim, deseci međunarodnih timova i dalje nastavljaju tražiti pod hrpama betona. Od potresa su spašene 132 osobe, službeni su podaci UN-a.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene