Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neljudski barbarizam

Umirućeg medvjeda tjerali da pije gazirano piće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gladni medvjed, zarobljen u kavezu u gradu Gabali na sjeveru Azerbejdžana, natjeran je da pije gazirano piće za zabavu promatrača. Umro je par dana kasnije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Haiti pomoć ne stiže Nekad rajskim otokom vladaju bande, širi se i zaraza: "Cijeli dan ne jedem, a zatim idem u krevet bez ičega u želucu"

Vlasnik jednog prehrambenog restorana u spomenutom gradu, koji je bio vlasnik tog medvjeda i koji je vlasnik kaveza, šokiranom Britancu Darylu Willardu, koji je svjedočio mučenju medvjeda, jednostavno je rekao da je to normalna stvar tamo.

>> I medvjed Knut je žrtva mobinga

'Jednostavno odemo u planinu i ulovimo novog medvjeda', objasnio je vlasnik restorana, a prenosi The Sun. Incident se dogodio prošlog mjeseca, kad je Willard, koji je u Azerbejdžanu radio kao sportski trener, svratio u restoran.

Zamijenio ga drugi medvjed

'Ljudi su razdragano bodrili i vikali na izgladnjelog medvjeda, gledajući ga kako pije gazirano piće i jede ostatke sendviča, koje su mu bacali. Uginuo je nakon nekoliko dana, a na njegovo mjesto doveden je drugi medvjed', prepričao je Willard.

Čudno kako nitko dosad nije imao dovoljno savjesti da takvo što prijavi vlastima u Azerbejdžanu, no njihovo veleposlanstvo u Velikoj Britaniji ističe kako se radi o 'izoliranom incidentu'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene