Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulična pravda

VIDEO Ukrao mu iPhone, ovaj ga pronašao i pretukao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući korisnoj aplikaciji za iPhone, koja se zove 'Find My iPhone', jedan je vlasnik tog smartphonea uspio pronaći lopova koji mu ga je ukrao. Potraga je završila nasilno, a kradljivac je pretučen.

Mnogi koji su vidjeli niže priloženi video u kojem Kenneth Schmidgall iz San Diega fizički kažnjava kradljivca, prethodno ga poprskavši suzavcem, pitaju se je li zapravo prešao granicu i pretjerao?

Pročitajte i ovo Ilustracija U bolnici je Drama u Puli! Pljačka usred bijela dana završila jako loše: Kada ih je ugledala, skočila je s terase Slika nije dostupna 'Smračilo mu se' Policajci mirno gledali kako otac 'odgojnima' mlati sina lopova u postaji

>> VIDEO Slon joj pojeo iPhone

Schmidgall je za 10news.com rekao kako mu je iPhone ukraden još 30. prosinca te da je probao nazvati na svoj ukradeni smartphone nekoliko puta, no nitko nije odgovarao. Tad se sastao s prijateljem Gregom Torkelsonom te odlučio potražiti svoj mobitel putem aplikacije za iPhone.

'Samo smo željeli da vrati nazad mobitel. Bilo je tu i adrenalina... znate, potjera i traganje za tipom', istaknuo je Torkelson.

Oni su ga i pronašli. Pomoću aplikacije su pratili signal ukradenog iPhonea to državnog rezervata Torrey Pines u San Diegu. Pronašli su muškarca na biciklu i pratili ga dok se nije zaustavio.

Video snimka, koja je od objave postala pravi hit na internetu, pokazuje što se nadalje dogodilo. Schmidgall je suzavcem i šakama svladao lopova, koji se opirao i sproveo građansko uhićenje, no mnogi koji su snimku pogledali, smatraju kako nije bilo potrebe za nasiljem zbog jednog mobitela.

'Nije tu važan bio mobitel. Važno je to da ljudi uvijek prolaze nekažnjeno za takve stvari. Mislim kako sam mu očitao lekciju', zaključio je Schmidgall.

Na kraju snimke se vidi i policajac na mjestu događaja, no nije poznato je li i uhitio lopova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene