Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija u čudu

VIDEO Uglednoj sutkinji niti ova snimka ništa ne može?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prometna policija u Teksasu zaustavila je uglednu sutkinju jednog prizivnog suda u alkoholiziranom stanju. Unatoč snimci iz policijskog vozila, koja jasno pokazuje da je sutkinja pijana, od tužbe protiv nje se odustalo.

Policija iz McAllena u Teksasu objavila je snimku kamere iz policijskog vozila na kojoj je sutkinja Nora Longorija (49) kako jedva održava ravnotežu pokušavajući hodati po liniji prilikom alkotestiranja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Apsurdnost pravosuđa Sutkinja krala po dućanima, druga primala mito: Obje i danas primaju pola plaće da ne rade Granični prijelaz Eagle Pass - 2 kriza u Americi Slijedi li kaos na granici? Konvoj kamiona sve bliže, organizatori najavljuju dolazak tisuće vozila

Longorija je tijekom teksta gotovo posrnula nekoliko puta, no nekako je ostala na nogama. Policija je izvijestila da je Longorija pokušala utjecati na prometnog policajca, iako na snimci nema tona.

Gola sutkinja vraća se na posao: Nije se skinula namjerno!

"Molim te pusti me kući. Živim par milja dalje. Uništit ćeš mi život", rekla je navodno policajcu te je nakon testa ravnoteže odbila puhati u aparat za alkotestiranje i dati uzorak krvi.

Njezin slučaj završio je 20. studenoga na sudu, no tužiteljstvo je odustalo od optužnice protiv nje, zbog tvrdnje da dokazi nisu dovoljno jaki da bi je se osudilo, prenosi valleycentral.com. Tužiteljstvo navodno nije imalo niti snimku, koju možete vidjeti priloženu, a policija je ostala u čudu kako nisu dobili ili mogli doći do snimke?!

Sutkinja Longoria se nije oglasila o čitavom slučaju i vratila se na svoje radno mjesto, kao da se ništa nije dogodilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene