Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmah suspendiran

VIDEO Učenici kriomice snimili učitelja 'u akciji' - Ovaj ih optužio da pretjeruju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učitelj je suspendiran nakon što je snimljen kako jednog od učenika fizički kažnjava udarcima svog kožnog remena. Video je potajno snimio jedan od učenika u razredu.

Na objavljenoj snimci može se jasno vidjeti kako učitelj fizički kažnjava dijete koje već ima povez na ruci stavljen uslijed ranije ozljede. Snimku možete pogledati na OVOM LINKU.

Kad su se roditelji u gradu Arequipa, Peru, žalili na ovog učitelja, on je optužio djecu da lažu i pretjeruju, a ravnatelj te obrazovne ustanove stao je na njegovu stranu.

No, nakon što je njegovo zlostavljanje snimljeno, škola Honorio Delgado Espinoza je bila prisiljena suspendirati ga. Dječakovi roditelji želili su se ravnatelju škole, a dobili su podršku i od ostalih roditelja.

Pročitajte i ovo Poruke pred školom u Beogradu - 9 Tragedija u Srbiji Psihijatar istaknuo tri detalja o odnosu učenika ubojice i ostale djece: "Je li se netko zapitao u školi zašto ga ne prihvaćaju?" Načelnik PU Beograd Veselin Milić o pucnjavi o školi Objavljeni mučni detalji VIDEO Pronađeni crteži učionica: Ubojica je imao točan raspored klupa i popis učenika za likvidaciju

VIDEO Profesor pred svima navalio na 14-godišnjakinju - Vikala je: 'Pada mi grudnjak!'

Učitelj Leonel Rosas (40) tvrdi kako ne vjeruje da je dječakova ruka bila zamotana zbog ozljede već da je stavio zaštitu na ruku kako ga njegov remen ne bi ozlijedio.

Nakon batinjanja dječaka, ostali učenici počeli su vikati na učitelja, a on im je odgovorio samo šutnjom.

56-godišnji ravnatelj škole, Chambi, potvrdio je kako je učitelj suspendiran te je rekao kako osim njega, istražuju i učenike. Učitelj će biti pod suspenzijom sve dok istraga ne bude završena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene