Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u zraku

VIDEO U zraku mu s aviona otpao kotač, pogledajte kako je sletio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desni je kotač s malog aviona otpao iz još nejasnih razloga. Mladi je pilot u letjelici bio sam na školskom letu te se morao suočiti s velikim letačkim izazovom.

Mladić iz Kine (21) pilotirao je malim avionom u sklopu škole letenja u Australiji, no usred leta s aviona je otpao desni kotač te je uslijedila višesatna drama. U letjelici je bio sam, a premda ima već 120 sati iskustva, ni znatno iskusnijem pilotu ne bi bilo svejedno.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion

>> Avion pun zlatnih poluga blokiran u Istanbulu

Ipak, Kineza nije uhvatila panika. Oko četiri sata kružio je iznad aerodroma Mangalore, u široj okolici Melbournea, kako bi potrošio čim više goriva. Nakon toga je u dogovoru s kontrolom leta krenulo slijetanje.

Nekoliko sekundi nakon što je prednim i lijevim kotačem dodirnuo pistu, avion se zarotirao te je sletio na zemljanu površinu. Oštećeno mu je desno krilo, no mladi se pilot izvukao bez ozljeda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene