Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potukao se s policajcem

VIDEO U vjenčanici svjedočila ubojstvu supruga prve bračne noći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac je ubio vatrogasca tijekom njegove prve bračne noći.

Anthony Bruno, 26-godišnji vatrogasac iz Kansas Cityja ubijen je na svojoj prvoj bračnoj noći nakon što je ušao u fizički sukob s policajcem koji nije bio na dužnosti.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Policajac Donald Hubbard radio je tu večer kao čuvar hotela Marriot u kojem je bračni par Bruno trebao provesti svoju prvu bračnu noć. Anthony se prvo sukobio prvo s taksistom koji ih je dovezao pred hotel nakon što je ovaj njegovoj novopečenoj supruzi Stephanie dobacio seksističku uvredu.

Djevojka umrla na dan svog vjenčanja!

Taksist i Anthony su se potukli nakon čega je intervenirao policajac Hubbard. Tučnjava se nastavila između Hubbarda i Anthonyja na pločniku ispred hotela. Netko od prolaznika snimao je cijeli incident, a u jednom trenutku je Anthony pritisnuo policajca na pod i počeo ga udarati šakom iako su mu novopečena supruga i prolaznici dobacivali 'Nemoj udarati policajca'.

Nekoliko sekundi nakon toga čula su se dva pucnja. Oba su pogodila Anthonyja. U obližnjoj bolnici proglašen je mrtvim. Sve se ovo dogodilo u prosincu prošle godine, a njegova je obitelj sada odlučila podići privatnu tužbu protiv Hubbarda i hotela ispred kojeg se dogodila tragedija i to nakon što je sud odlučio da protiv policajca neće podizati optužnicu, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene