Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

VIDEO: U 7 minuta skrivio čak četiri sudara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za prosječnog vozača i jedan sudar je i više nego 'dovoljan', no kada ista osoba u samo sedam minuta sudjeluje u četiri različita sudara, onda je nešto definitivno krenulo po zlu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Policija iz Appletona u američkoj državi Wisconsin prijavila je kako je 23-godišnji Kiriko T. Masasi vozeći Lincoln iz 1996. u nedjelju popodne sudjelovao u čak četiri sudara. Masasi se zabio u zaštitnu ogradu, prometni znak, semafor i pet vozila prije nego je zaustavljen.  

U policijskom izvješću stoji kako se oko 16 sati pri skretanju iz jedne u drugu ulicu zabio u zaštitnu ogradu na suprotnoj strani ceste. Potom je nastavio voziti i usput pokupio dva automobila - Chevy Impalu i Mercury Sable i to u dvije različite trake. Masasi je nastavio dalje do idućeg križanja gdje je udario u prometni znak i semafor. Ni to mu nije bilo dovoljno pa je nastavio i dalje. Niti 300 metara dalje sudario se s još tri automobila - Pontiacom Grand Am, Toyotom Corollom i Dodge Stratusom. Mladić bi vjerojatno pokušao nastaviti i dalje, ali zadobio je po život opasne ozljede. Masasi i 29-godišnja vozačica Grand Ama, koja je također teže ozlijeđena, prevezeni su u bolnicu, a ostali vozači su prošli bez ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene