Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U nas se vrijeđaju, a vani se i tuku

VIDEO: Nakon svađe, u parlamentu se potukli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se hrvatski zastupnici u Saboru u posljednja dva dana upuštaju u verbalne svađe i ekshibicije, oni u venezuelanskom stvari rješavaju šakama.

Tenzije između pristaša Huga Chaveza i njegovih protivnika na jučerašnjoj sjednici venezuelanskog parlamenta dosegnule su vrhunac i došlo je do fizičkog obračuna. Nezadovoljni zastupnik opozicije Alfonso Marquina, prišao je govorničkom podiju i u znak protesta zatražio da se Chavezovi pristaše u parlamentu utišaju, prenosi agencija AP.

Pročitajte i ovo Europski parlament sdp objavio liste DIP od ponoći prima kandidature za Europski parlament, za kršenje izborne šutnje ozbiljne novčane kazne Slika nije dostupna Ne slažu se VIDEO Ukrajinski parlamentarci opet se obračunali šakama

>> Šefica od Bebića, Jarnjaka i Šeksa traži očitovanje

No, Henryju Villanuevi, Chavezovom pristaši, to se nije svidjelo pa je počelo naguravanje, koje je ubrzo završilo izmjenom udaraca. Parlamentarno osiguranje i drugi kolege zastupnici ipak su brzo reagirali i razdvojili dvojicu ratobornih zastupnika, a mir je nastupio nakon nekoliko minuta dodatnog prepiranja i poziva predsjednika parlamenta svim zastupnicima da se smire i vrate se na svoja mjesta.

U naguravanju i šaketanju nitko nije ozlijeđen, a nešto kasnije ministar vanjskih poslova Venezuele Nicolas Maduro za nasilje u parlamentu optužio je predstavnike opozicije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene