Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Savjet milijardera

VIDEO Trump: 'Zaj.... sam Gadafija!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijarder i i izgledni kandidat republikanaca za predsjednika SAD-a, Donald Trump, otkrio je javnosti kako je 'prešao' Moamera Gadafija.

'Mislim da u prodaji nekretnina imam više iskustva od bilo koga i u tom poslu sam se susretao s različitim ljudima. Sad ću vam još nešto otkriti. Surađivao sam s Gadafijem. Iznajmio sam mu zemljište i za jednu noć mi je platio više nego što bi posjed zaradio u dvije godine iznajmljivanja, a čak mu nisam ni dopustio da se koristi njime. I upravo to bi mi trebali raditi. Ne volim koristiti riječ zaj....i, ali zaj...o sam ga, i to bi i mi trebali učiniti', kazao je Trump za FoxNews.

Pročitajte i ovo Brett Kavanaugh i Donald Trump (Foto: AFP) Žrtva pristala svjedočiti Trumpov kandidat za suca Vrhovnog suda niječe najnovije optužbe za seksualno napastovanje Tayyip Erdogan (Photo by Jasper Juinen/Getty Images) Upozorenje turskog predsjednika Erdogan: "Turska ne može šutjeti dok se sankcije koriste kao oružje"

>> Donaldu Trumpu ne daju zemljište, on ipak gradi

Godine 2009. Trump je došao pod povećalom javnosti kad je u predgrađu New Yorka iznajmio Gadafiju zemljište na kojem je ovaj planirao postaviti šator u beduinskom stilu. Trump je u početku negirao navode tvrdeći kako nije znao da njegova tvrtka posluje s diktatorom. Sljedeći dan, Trump je navodno prisilio Gadafija da napusti posjed.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene