Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otete kao djevojčice

VIDEO PRVI INTERVJU žena koje su tražili 10 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi put nakon spašavanja od prije dva mjeseca, svijet može čuti što o tome imaju za reći otete žene koje je zatočene u kući u Clevelandu deset godina držao otmičar Ariel Castro.

Amanda Berry, Gina DeJesus i Michelle Knight objavile su video na YouTubeu, zahvaljujući svima koji su ih poduprli od kad su oslobođene iz zatočeništva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukupno 977 točaka Podignuta optužnica protiv monstruma iz Clevelanda Slika nije dostupna Dramatičan AUDIO zapis Na vidjelo izlaze bizarni detalji desetogodišnje otmice djevojaka

'Želim zahvaliti svima koji su pomogli meni i mojoj obitelji, svima koji su nam dali podršku', rekla je Amanda Berry u video snimci.

Amanda je oteta u travnju 2003. godine, kada je imala 16 godina te je u zatočeništvu dobila šestogodišnju kćer. Gina DeJesus u vrijeme otmice, 2004. godine, imala je 14 godina. 'Hvala vam na podršci', rekla je Gina u videu.

>> Počelo suđenje monstrumu iz Clevelanda: 'Ne osjećam se krivim!'

Michelle Knight, oteta je 2002. godine, kada je imala 21 godinu. 'Hvala svima na ljubavi, podršci i donacijama koje su mi pomogle u izgradnji novog života. Želim da svi znaju da sam dobro. Prošla sam težak put, ali dovoljno sam jaka da hodam kroz pakao s osmijehom na licu, uzdignute glave i nogama čvrsto na zemlji', rekla je Knight.

Amanda, Gina i Michelle ne planiraju davati dodatne izjave za javnost. 'Svaki sam dan sve jača i to što imam privatnost, neopisivo mi mnogo pomaže', rekla je Amanda u videu.
Fond koji je osnovan kako bi im pomogao, prikupio je više od milijun dolara. Ove tri žene bile su u zatočeništvu Ariela Castra. Osim što ih je godinama lišavao slobode, tukao ih je i silovao.

Oslobođene su u svibnju, nakon što je jedna od njih zvala upomoć kada je Castro izašao iz kuće. Sam Castro optužen je za otmicu žena te po još 328 točaka, uključujući i ubojstvo jer je prouzročio nezakonit prekid trudnoće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene