Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Stravična nesreća

Tragedija u Srbiji: Izgubio kontrolu tijekom utrke, poginulo troje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na međunarodnoj brdskoj utrci 'Tara 2012' održanoj u Srbiji, dogodila se tragedija u kojoj su poginule tri osobe.

Tijekom utrke, jedan od vozača izgubio je kontrolu nad automobilom te je uletio ravno u publiku te usmrtio troje promatrača. Među poginulima su brat (30) i sestra (27) te još jedan muškarac, prenosi Blic. U nesreći je teško ozlijeđen i 17-godišnjak.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

>> VIDEO: Strmoglavili se u provaliju i prevrnuli 12 puta i ništa im nije!

Nesreća se dogodila jučer oko 12:30 sati, kod mjesta Jasikovac na Tari. Autor snimke napisao je kako je video postavio na YouTube kako bi se iz njega 'izvukle pouke, kako se ovakve nesreće više nikad ne bi dogodile'.

Policija je, poslije saslušanja organizatora trke 'Tara 2012' uhitila tri osobe čija imena nisu priopćena. Mjere zadržavanja određene su direktoru trke, njegovom pomoćniku za sigurnost i predsjedniku sportske komisije.

Svoj trojici stavljeno je na teret teško djelo protiv opće sigurnosti pod sumnjom da nisu ispoštovali propisane sigurnosne uvijete.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene