Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Ubili 21 osobu

Snimala svoj bijeg: Trenuci u kojima je mislila da će umrijeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanka Maria Rita Gelotti sa suprugom je bila u muzeju u Tunisu kada se čula eksplozija. Ubrzo je uslijedila druga, a prestrašeni turisti i osoblje potrčali su u zaklon.

Objavljena je snimka prestravljenih turista u bijegu od terorista Islamske države koji su odgovorni za smrtonosni napad na muzej u Tunisu, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Napad morske nemani na turista u Meksiku Predator iz vode Horor usred zabave: Igrali se s djetetom na plaži pa slučajno snimili krvavi napad nepoznate nemani u moru

Talijanska turistkinja Maria Rita Gelotti snimala je razgledavanje muzeja Bardo u Tunisu kada se čula prva eksplozija, a brzo je uslijedila još jedna.

Supruga je upitala jesu li to pucnjevi. Turisti i osoblje potrčali su u zaklon. Par je za sklonište odabrao požarne stube. Video koji je Mario snimila pogledajte OVDJE.

Istraga ne prestaje - Traži se i treći džihadist odgovoran za ubojstvo 20 stranih turista

Tri naoružana napdača ubila su 21 osobu, a riječ je o najsmrtonosnijem napadu na turiste u Tunisu u posljendjih 13 godina.

'Plakali smo i grlili se. Suprug i ja mislili smo da ćemo umrijeti jer smo spuštajući se niz stube iza sebe čuli pucnjeve iz kalašnjikova', ispričala je žena koja je sada na sigurnom u Italiji.

Objavili videosnimku napada - identificirani teroristi

No, nakon napada plakala je cijelu noć.

Odgovornost za napad preuzela je Islamska država. Policija je dva mrtva napaača identificirala kao Tunižane u 20-im godinama koji su obučeni u Libiji.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene