Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nije izdržao

VIDEO Tragedija dotukla reportera: Rasplakao se tijekom javljanja uživo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporter lokalne televizije u Oklahoma Cityju Lance West već 18 godina izvještava o tornadima na tom području, a za ovaj jučerašnji kaže da je najgori koji je ikad vidio.

Kataklizmični tornado koji je jučer poharao Oklahomu iza sebe je ostao scenu kao iz kakvog filma - potpuno uništene kuće, škole i automobile, čitave kvartove izobličene do neprepoznatljivosti.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Sloveniji - 3 Dan poslije Tornado u Sloveniji rušio sve pred sobom: Kuće izgledaju kao da su pogođene avionskim bombama Tornado u Ptuju snimili lovci na oluje VIDEO Tornado protutnjao susjedstvom: Stabla su se savijala pod kutom od 45 stupnjeva

>> VIDEO Pakleni tornado izbliza: Snimka iz samog središta vrtloga!

Opaka oluja uzela je i najmanje 24 života. Među poginulima je i sedmero osnovnoškolaca koji su se sa svojim učiteljima sakrili u školsku zgradu.

Reporter lokalne televizijske postaje KFOR u Oklahoma Cityju Lance West tijekom jednog od telefonskih javljanja uživo potpuno se slomio. Opisujući kaotični prizor na koji je naišao u školi iz koje su izvlačili učenike trećeg razreda zastao je te jedva kroz plač izustio da u 18 godina, koliko izvještava o tornadima, nije vidio ovakve posljedice neke oluje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene