Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadio ga

VIDEO Tinejdžer snimio trenutak napada i ugriza morske nemani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sam Smith je lovio na harpun na obali New South Walesa u Australiji i kad je pokušao snimiti morskog psa, ovaj je postao agresivan i ugrizao ga za ruku.

Australski tinejdžer će do kraja svog života imati sjećanje na zastrašujuć trenutak u kojem ga je napao morski pas i ugrizao za ruku.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Taj 17-godišnjak htio se približiti morskom grabežljivcu da ga snimi kamerom postavljenom na kacigi, nakon čega se životinja uznemirila i krenula na njega.

Smith je morskog psa pokušao odgurati harpunom, no ovaj je ugrizao dio harpuna gdje je bila njegova šaka te time zagrizao i šaku te se nakon toga grabežljivac jednako naglo povukao i otišao, prenosi Mirror.

Morski pas bio je duljine metar i pol, a Smith je iz vode izašao vrišteći te je brzo prebačen u u obližnju bolnicu te nakon toga i u Sydney na specialističku njegu teške ozljede.

Trenutak napada i ugriza Smith je snimio kamerom. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene