Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popocatepetl opet proradio

VIDEO Snimka velike erupcije vulkana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksički vulkan Popocatepetl opet je proradio. Izbacivao je veće količine pepela i komade stijena, a sve je zabilježila jedna web kamera

Meksički vulkan Popocatepetl, koji je vidljiv i iz samog Mexico Cityja, već je godinama aktivan. Proteklih mjeseci to nisu neke epohalne erupcije lave, već najčešće u zrak lete veće količine pepela, ali i zbog toga je već u nekoliko navrata bilo evakuirano stanovništvo u mjestima podno tog velikog vulkana.

Pročitajte i ovo Island, 14.01.2024. - 2 Kod Grindavika VIDEO Lava se izlila na ulice, vatra guta kuće, stanovnici očajni, hitne službe upozoravaju: "Ne prilazite gradu" Erupcija na Islandu, ilustracija četiri tisuće stanovnika Stanovništvo se ponovo evakuira, strahuje se od nove erupcije na Islandu

>> VIDEO 'Podivljao' vulkan Popocatepetl u Meksiku

Najnovija aktivnost Popocatepetla zabilježena je tijekom jučerašnjeg dana, kada je iz grotla ponovno izbacivao pepeo i komade stijena. Stanovništvo je pozvano na oprez.

Na YouTubeu i društvenim mrežama raširila se snimka web kamere na kojoj je zabilježeno najnovije izbacivanje vulkanskog pepela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene