Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak ludila?

VIDEO: Terencem razbio 20 automobila pa ga pretukli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatan prometni incident dogodio se u Moskvi, a u njemu je pomahnitali 44-godišnji vozač, terencem iz čista mira razbio 20 automobila.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Divljanje vozača terenca na svojoj je koži osjetila nekolicina drugih vozača, zapelih u gužvi na cesti, a nakon serije sudara i namjernih udaranja u druga vozila, uslijedio je gotovo javni linč. Vozač terenca, međutim, bio je vrlo ratoborno raspoložen i opirao se svim pokušajima da ga se obuzda, kako onim policije, tako i drugih vozača.

>> VIDEO: Pijani vozač usmrtio 15 osoba, gomila ga htjela ubiti

Na amaterskoj video snimci može se vidjeti kako jedan policajac prvo uporabom sile pokušava svladati vozača, no ovaj se otima i vožnjom unazad udara u vozila iz a sebe, nakon čega opet kreće naprijed i udara u drugi niz vozila. Uskoro je nekolicina razjarenih drugih vozača počela tući vozača terenca, da bi ga naposljetku policajci oborili na tlo i uhitili, prenosi Life.ru.

Majka zabrinuta

Ukupna šteta iznosi 20 vozila, od kojih je njih 12 vozač terencem razbio na garden Ringu, četiri u ulici Sadovaya-Spassky te četiri u ulici Samotechnaya. Majka vozača, Svetlana Konstantinova, šokirana je postupkom svojeg sina. 'Ne mogu vjerovati da se takvo što dogodilo! Pričao je sa mnom trijeznim glasom. Leon nikad nije vozio u pijanom stanju, a rijetko je pio inače', naglasila je njegova majka.

Dodala je kako je vjerojatno bio na rubu živaca, jer ga je mučila nesanica već duže vremena. U incidentu, na svu sreću, nitko nije teže ozlijeđen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene