Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepažnja vozača

VIDEO Tegljaču otkazale kočnice, pa je udario u ulaz tunela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kineskoj provinciji Hubei, dogodila se prilično dramatična prometna nesreća koja je na sreću završila bez ozlijeđenih.

Snimka nadzorne kamere prikazuje tegljač koji je prevozio 14 osobnih automobila autocestom Šangaj-Chongqing , vozač je očito izgubio nadzor nad tegljačem te se zaletio u barijere postavljene na ulazu u tunel, piše APTN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Na sreću i vozač i suvozač izašli su iz tegljača neozlijeđeni. Policijska istraga je pokazala kako je vozač vjerojatno prekasno zamijetio barijere na ulazu u tunel, te je pokušao zakočiti, no kočnice su mu otkazale, pa je naglo pokušao skrenuti zbog čega je došlo do nesreće.

Prometna policija je tek nakon šest sati uspjela ukloniti tegljač s ceste kako bi se normalno nastavio promet tim dijelom autoceste.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene