Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije za one slabijeg želuca

VIDEO s farme strave: Svi užasi proizvodnje omiljenog mesa, a legalni su

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najnoviji video otkriva svu strahotu proizvodnje omiljene hrane.

Uvjeti na farmama peradi krajnje su grozomorni i okrutni, a način na koji se pilići ubijanju krajnje bolan. No, sve je to prema zakonima, legalno.

Ipak, najnoviji video privatnog istražitelja, iz najveće farme za distribuciju pilećeg mesa u sjevernoj Americi, Gordon Food Servica, nije za one slabog želuca, bez obzira jedete li piletinu ili ne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Karlovačko područje Strašan napad: Čopor vukova upao u malo mjesto i poklao 45 ovaca i janjaca Ilustracija Smrtonosna bolest Otkrivena visoko zarazna varijanta ptičje gripe: Najavljeno ubijanje još 300.000 kokoši

Video je objavila grupa 'Milost za životinje', a na snimci su prikazani ozlijeđeni pilići koje vješaju na kuke, žive bacaju pod vruću vodu, a one koji prežive radnici guše rukama.

Posao od 425 tisuća kuna godišnje koji nitko ne želi raditi

Službene su procjene da se od osam milijardi pilića godišnje, 700 tisuća ubije nepropisno, dakle, da živi završe u vrućem kotlu. No, istražitelj, Nicholas Kristof, procjenjuje kako je taj broj daleko veći.

U Europi su, kaže, načini ubijanja pilića puno 'humaniji'. Zatvaranjem dovoda zraka, uguše ih dok su još u transportnim kavezima.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene