Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rafal psovki

VIDEO Sve su snimali: Zbog ovoga im je socijalna služba oduzela djecu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog psovki i vrijeđanja socijalna je služba oduzela djecu roditeljima koji su jedan od svojih 'razgovora' s djecom postavili i na internet.

Veliku medijsku pažnju izazvao je viralni video na kojem se jasno čuje kako dječačić, još uvijek u pelenama, izmjenjuje rafal psovki s odraslim muškim članom obitelji. Nakon što je video pregledan na stotine tisuća puta socijalna služba odvela je dječaka i njegovo troje braće i sestara u dom, piše CNN.

Odjel za zaštitu djece pri socijalnoj službi Omahe ustanovio je kako u obiteljskom domu za tu djecu postoji rizik te je pokrenuta istraga.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Njemačkoj Nakon nekoliko sati potrage na farmi pronađeno tijelo šestogodišnjeg dječaka Beba s ozljedama - 3 Roditelji negiraju nasilje Voditeljica Hitne o stravičnom slučaju teško ozlijeđene bebe: "Već u transportu liječnica je uočila oteklinu s lijeve strane glavice"

Šerifi ubili dječaka 'naoružanog' plastičnom puškom

U spornom videu jasno se čuje prepirka između djeteta i starijeg ukućana zbog stolca kojeg je dječak prevrnuo. Maleni u više navrata psuje i ponavlja psovke starijeg ukućana, a u jednom trenutku mu pokazuje i srednji prst.

Upozoravamo da bi neki čitatelji sadržaj ovog videa mogli smatrati uvredljivim.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene