Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan završetak

VIDEO: Stroj umalo 'skalpirao' radnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnica u kineskoj tvornici tekstila, u provinciji Jiangsu, doživjela je vrlo neugodnu i po život opasnu nesreću. Kosa i prsti zapeli su joj u stroju,a samo pravovremena reakcija spasitelja spriječila je kobne posljedice.

Radnica je inače imala dugu kosu, koja joj se u datom trenutku prebacila preko ramena u uletjela među valjke stroja, no kad ju je pokušala izvući zapeli su joj i prsti te ostali prignječenu unutar stroja, prenosi kineska državna televizija CCTV.

Pročitajte i ovo Kirurzi iz želuca 16-godišnjakinje odstranili klupko kose teško pola kilograma - 2 Morala na operaciju Žalila se na bolove pa završila u bolnici: Liječnici se šokirali kad su vidjeli što joj je u trbuhu Slika nije dostupna Ogorčene radnice Trimota 'Pet mjeseci nemam plaću a moram kćerima studenticama dati za upis'

Spasioci su se vrlo brzo pojavili na mjestu događaja i nakon što su procijenili situaciju, odlučili su kako ženi prvo moraju odrezati kosu, kako bi je oslobodili i spasili. Rekli su joj da to moraju učiniti kako ne bi izgubila prste.

'Odrežite joj kosu prvo', rekao je jedan od spasitelja na mjestu događaja. No radnica je na taj prijedlog zavapila 'Ne, nemojte mi rezati kosu!'. Jedna joj je kolegica tada rekla da ako joj prvo ne odrežu kosu, da bi mogla izgubiti čitavu ruku. Zarobljena radnica je pristala, a kad su joj odrezali kosu i oslobodili glavu, rastavili su dio stroja i uspješno oslobodili i prste.

Na svu sreću, prsti joj nisu bili slomljeni ili smrvljeni, već samo natečeni od nagnječenja. Nesreća se dogodila zbog nepoštivanja zaštite na radu, koja propisuje da svi radnici imaju kratku kosu, piše CCTV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene