Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji užasnuti

VIDEO Striptizom plaća školarinu: Manje su me poštivali dok sam bila konobarica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna studentica iz Marylanda, otkrila je da školarinu plaća radom u striptiz baru. U istom baru za školarinu kao striptizete rade još 24 studentice.

Studentica Maggie u Marylandu studira španjolski i politologiju, a svoju školarinu plaća radom u striptiz baru u New Yorku svaki drugi vikend. Godišnje, kaže, zaradi 180.000 dolara, javlja ABC News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čeka rasplet situacije Studentica dotaknula ruku zaštitaru, a sada joj prijeti godinu dana zatvora: Za sve je kriv steznik Ubijena studentica iz Osijeka Detalji slučaja Šef policije tvrdi da je njihov kolega studenticu Mihaelu ubio slučajno: "Hvalio se, vadio pištolj, repetirao..."

U klubu u kojem radi, zaposlene su još 24 studentice.

To će raditi do kraja svog školovanja i tako diplomirati bez duga. Neće godinama otplaćivati studentski kredit kao mnogi Amerikanci, budući da su školarine ondje veoma skupe.

Ona zna kako se radi pravi striptiz - skidanjem do kraja!

'Kada su moji roditelji saznali za to, bili su prestravljeni', ispričala je Megi. Međutim, kaže da je jedno vrijeme radila kao konobarica i da joj je to bilo gore iskustvo.

'Više sam osjećala nepoštovanje dok sam radila kao konobarica. Tada vam je posao služiti ljude, a ovdje im pravite društvo', zaključuje ona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene