Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili NLO?

VIDEO Misterij na nebu iznad Michigana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema službenog objašnjenja za ono što su stanovnici Michigana prijavili da su vidjeli na nebu prošli tjedan.

'Gledao sam avione i ovi objekti nisu bili toliko. Bili su u obliku trokuta', rekao je David Levy svjedok koji je NLO uočio sa skupinom prijatelja na području Flat Rocka 10. siječnja oko 21:30, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Policija U Zagrebu Auto naletio na dijete na zebri: Policija poziva svjedoke nesreće da se jave Roditelji Madeleine McCann ključni svjedok Novi pomak u slučaju Maddie McCann: Bivši prijatelj osumnjičenog svjedočit će protiv njega

'Vidjeli smo objekte u obliku trokuta, crne boje koji su kružili na nebu iznad West Bloomfielda i Farmington Hillsa. Nije se čuo nikakav zvuk, ali imali su jaka svjetla. Ne izmišljam ovo i znam da ima još ljudi koji su to vidjeli', napisao je na stranicu Facebooka Fox Newsa koji je objavio Levyjevu priču o NLO-u.

>> VIDEO Austrijsko selo na nogama: Na livadu sletio NLO?!

Dok su se stanovnici Detroida pitali kakvi su to objekti bili iznad njih, zagonetni je objekt također 10. siječnja snimljen u mjestu Warren. Jarka svjetla na ovom su se objektu, kažu očevici, palila i gasila, a mijenjao je i oblik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene