Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestara za suđenje

VIDEO: Starica ubila 100-godišnju cimericu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Laura Lundquist, 98-godišnja žena optužena je da je ubila svoju 100-godišnju cimericu u staračkom domu u Dartmountu, SAD-u.

Istražitelji su rekli kako je 100-godišnja Elizabeth Barrow zadavljena. Pronađena je u krevetu s plastičnom vrećicom zavezanom oko glave još u rujnu, a dokaze o tome da je ubojstvo počinila njezina cimerica Laura Lundquist pronađeni su nedavno, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Junak" nacije Svakog jutra već 30 godina obilazi kip diktatora skriven ispod sijena: "Nevidljiv je, ali prisutan" Slika nije dostupna dugo bila u bolnici U Poljskoj 103-godišnjakinja izliječena od koronavirusa

Lundquist se trenutačno nalazi u bolnici za mentalne bolesti gdje se procjenjuje njezino mentalno stanje. Okružni tužitelj Sam Sutter rekao je da ne očekuje da će starica koja je cimericu usmrtila u staračkom domu Brandon Woods na suđenje. 'Slučajevi u kojima optuženici imaju mentalnu bolest traju dugo. Mislim da je vjerojatno da u ovom slučaju neće biti suđenja’, rekao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene