Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preduhitrio ovrhu

VIDEO: Srušio kuću da mu je banka ne bi uzela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac iz Ohia srušio je buldožerom svoju kuću vrijednu 350.000 dolara, kako mu je banka ne bi oduzela.

Terry Hoskins je godinama vodio bitku s bankom RiverHills, kojoj je dugovao novac za kuću, a imao je probleme i s američkom poreznom upravom (IRS).

Pročitajte i ovo Ilustracija Dobre vijesti Objavljeno kad stiže povrat poreza: Nadležna uprava otkrila detalje Migranti u SAD-u - 4 Kriza se nastavlja Kroz Meksiko se prema SAD-u kreće karavana migranata: Na granice stiže i konvoj Trumpovih pristaša

Kako se nije uspio dogovoriti s bankom oko otplate duga i nakon što je porezna uprava zaplijenila njegovu trgovinu tepiha, Hoskins je kuću jednostavno buldožerom sravnio sa zemljom.

'Kad sam vidio da dugujem gotovo 160.000 dolara od ukupne vrijednosti kuće i da mi je to netko odlučio uzeti, nisam mogao stajati sa strane te sam je srušio', rekao je Hoskins.

Kaže da je potrošio puno novca na odvjetnike i da mu je na kraju sve dozlogrdilo: prije dva tjedna sjeo je u buldožer i srušio kuću u gradiću Moscow, 40-ak kilometara od Cincinnatija.

'Mislim da bi banke trebale dobro razmisliti prije nego što nekog izbace iz svog doma jer se, u suprotnom, može dogoditi da i njihovi čelnici budu prisiljeni učiniti što i ja', rekao je Hoskins, dodajući kako su njegovu poruku sada vjerojatno shvatili i banka i njezini odvjetnici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene