Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U rukama kriminalaca

VIDEO: Srpska policija spasila otetu djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sukob dviju kriminalnih skupina u Srbiji završio je otmicom djevojčice i ubojstvom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Članovi The Doorsa ne smiju koristiti ime skupine na nastupima Slika nije dostupna EURO foto: Gole po skupinama

Nakon dramatične potjere, u vinogradima kraj sela Kamenica u Srbiji, uhićen je Marko T. osumnjičeni za ubojstvo, koji je također kao taoca držao petnaestogodišnju djevojčicu, piše Blic. 30-godišnji Vlado Nikolić preminuo je u bolnici od posljedica ranjavanja u niškom naselju Palilula. Do pucnjave između dvije kriminalne skupine došlo je nešto iza 23 sata, kako navodi policija, 'u trenutku prodaje i preuzimanja droge'.

'Osumnjičeni Marko T., nakon što je pucao u Nikolića, pobjegao je i sa sobom kao taoca uzeo maloljetnu M. M., koju su članovi kriminalne grupe seksualno iskorištavali. Dok se Marko udaljavao prema Negotinu, ostali članovi su se razbježali u različitim pravcima. Za njima je u potragu krenula policija, a u Kamenici pronašla parkirano vozilo osumnjičenog Marka T. Ubrzo su u vinogradu pronašli i njega kako drži pištolj na sljepoočnici 15-godišnjakinje.

Tijekom pregovora policija mu se približila i opkolila ga, no u trenutku uhićenja, Marko je ispalio hitac iz pištolja, ali na sreću, nitko nije pogođen. Za ostalim se članovima grupe traga i u tijeku je rasvjetljavanje svih okolnosti.

'Izašao sam nahraniti psa kada sam čuo sedam, osam pucnjeva u dva navrata s kratkom pauzom. Onda su se začuli neki ženski i muški glasovi, jedan veliki auto je projurio niz ulicu, a iz mraka se začulo dozivanje 'U pomoć, u pomoć!'. Pozvao sam odmah policiju i Hitnu pomoć', ispričao je jedan od mještanin.

Teško ranjeni Vlado Nikolić je, sudeći po krvavim tragovima, uspio prijeći oko 30 metara prema prvim kućama. Bio je još pri svijesti i hitno je prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Vladina supruga Jovana kaže da ga je te večeri netko zvao telefonom oko 23 sata i da je nakon toga izašao iz kuće. 'Rekao je da ga je zvao prijatelj i da će izaći na 15 minuta. Kada se nije vratio ni nakon sat vremena, zvala sam ga na mobitel, ali se nije javljao. Oko pola tri došla je policija kod nas u kuću i rekla nam da je ranjen u trbuh te da je u teškom stanju, kao i da se sumnja da je drškom od pištolja dva puta udaren u glavu', rekla je Jovana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene