Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napravili pomutnju

VIDEO Šokirali putnike: Pijani studenti 'okupirali' vagon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimljen je trenutak kada su cijeli vagon vlaka preuzeli pijani britanski studenti koji su skakali po sjedalima, lupali rukama po krovu i pjevali 'Volimo piti ujutro'.

Oko 30 osoba, većinom ženskih, zauzelo je cijeli vagon vlaka na relaciji Richmond London Waterloo, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Putnici u vagonu bili su zbunjeni kada su prvi put čuli buku u vlaku te su čak mislili da se radi o pijanim fanovima rugbyja u obližnjem Twickenhamu.

Ali dok je vlak prolazio stadionom postalo je jasnije da buka ne dolazi odande već iz vlaka. Sean O'Hare, iz Teddingtona, zapadnog dijela Londona, bio je na putu kući nakon treninga te je čuo kako se u vlaku pjeva.

>> Poražavajući rezultati: Djeca kockaju, piju i smatraju da je marihuana ljekovita

>> Pijani studenti goli trčali trajektom i razbijali boce

'Mislio sam da buka dolazi od nekud izvana. U to smo vrijeme bili na Twickenhamu i mislio sam da su tu pijani navijači rugbyja. Ali, kako se vlak približavao stadionu, a buka je bila iste jačine, shvatio sam da galama nastaje u vlaku, a ne stadionu', ispričao je Sean.

Snimka ludovanja studenata ubrzo je objavljena u britanskim medijima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene