Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Sve snimljeno kamerom

VIDEO Šokantno: Snimatelja gađala kamenom, na novinarku nahuškala pse!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izrazito rastrojena žena isprva je pristala dati izjavu o ranjavanju vlastite kćeri na jednoj zabavi da bi zatim iz čista mira napala novinarsku ekipu.

Povodom pucnjave na jednoj proslavi stjecanja srednjoškolske diplome na kojoj je ozlijeđena tinejdžerka, ekipa lokalne televizije u Providenceu, glavnom gradu američke savezne države Rhode Island, pokušala je intervjuirati majku ranjene djevojke.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Premda je pristala dati izjavu, iz čista je mira naprosto podivljala. Na snimatelja Marca Jacksona bacila je kamen umalo ga pogodivši u glavu. Vikala je i uz psovke pokušavala otjerati ekipu.

>> VIDEO Ova će vas snimka zgroziti i ganuti

To joj je umalo uspjelo jer je ekipa polako počela napuštati mjesto događaja, no prilično rastrojena žena vratila se iz dvorišta mašući bejzbolskom palicom i u pratnji svojih dvaju pasa. Obojicu ih je nahuškala na spomenutog snimatelja i novinarku Abbey Niezgodu.

Krvoločni su psi potrčali prema Abbey koja je uz vrisak pokušala pobjeći, no jedan ju je zgrabio za desnu ruku. Zatim je otrčala u jedno obližnje dvorište, no psi su nastavili trčati za njom.

Ljutita je žena čitavo vrijeme urlikala i psovala, a u konačnici je pozvala pse natrag u svoje dvorište.

Kako javlja ABC 6, kasnije je uhićena i optužena za napad opasnim oružjem.

Cijeli je incident zabilježio snimatelj Marc Jackson.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene