Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ležao je na ulici

VIDEO Šokantno: Htjeli ga pokopati, a on je oživio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oboljeli od ebole ležao je na ulici, pokriven dekom, a pogrebnici su pozvani kako bi ga odnijeli na groblje. Međutim, čovjek se pomaknuo...

Novinar ABC-a svjedočio je na ulicama Monrovije, glavnog grada Liberije, nevjerojatnom prizoru kada su pogrebnici došli pokupiti tijelo oboljelog od ebole koje je prekriveno ležalo na cesti. No, dogodilo se nešto nevjerojatno; tijelo se pomaknulo!

Okupljena rulja počela je vikati, a pogrebnici su tijelo vratili tamo gdje su ga i našli. Trebalo je vremena da po nesretnog čovjeka stignu ambulantna kola. Naime, u Monroviji je lako pobrinuti se nekog tko je umro od ebole, a mnogo teže pomoć dobivaju oni koji su zaraženi ali živi. Njima treba slobodan bolnički krevet, a toga u Monroviji baš i nema.

Postoji cijela jedna nevidljiva grupacija bolesnika!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obama upozorava 'Ebola izmiče kontroli, epidemija napreduje 'eksponencijalnom brzinom" Slika nije dostupna Zatvaranje granica 'Ova epidemija zahtjeva mobilizaciju bez presedana'

U zemljama Zapadne Afrike, posebice Liberiji, Gvineji i Sierra Leoneu, epidemija ebole nezaustavljivo napreduje.
Podaci Ujedinjenih naroda i Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) pokazuju da je do 29. rujna zaraženo 7423 osoba, a umrlo ih je 3355. Međutim, vjeruje se da je stvarni broj znatno veći.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene