Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plamen iz plinske cijevi

VIDEO: Snimke nadzorne kamere otkrile paniku tijekom eksplozije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorna kamera lokalne benzinske postaje u San Franciscu snimila je prošlotjednu eksploziju plinske cijevi.

Snimka prikazuje golemu erupciju plamena, a vlasnik benzinske postaje kaže da je eksplozija bila udaljena 457 metara. Dodao je da su zaposlenici mislili da se srušio zrakoplov, prenosi AP. U nesreći je poginulo četvero ljudi, a najmanje je 60 ozlijeđenih. Bez doma je ostalo 50 osoba, a još je više kuća oštećeno.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi

Trenutak strašne eksplozije snimila je i nadzorna kamera u obližnjoj trgovini. Na snimci se vidi panika te kupci koji trče prema vratima dok se drugi bacaju na pod.

Eksplodiralo je osam i pol metara cijevi, a na tom je mjestu ostala rupa duga 51 metar i široka osam metara. Cijev je postavljena 1956. godine, a u vlasništvu je tvrtke Pacific Gas & Electric Co. koja je osigurala 100 milijuna dolara za stanovnike koji su oštećeni u eksploziji.

>> VIDEO: Amaterska snimka eksplozije u San Franciscu!

Glasnogovornik National Transporation Safety Boarda rekao je da istraga traje te da istražitelji žele razgovarati sa svakim tko je namirisao plin u danima prije eksplozije. 'Naša kuća je treća koju je progutao plamen. Nadam se da će nam istraga dati konkretne odgovore,' rekao je Ed Pellegrini, vlasnik jedne od kuća koje su izgorjele.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene