Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač samoubojica

VIDEO: Snimio trenutak eksplozije u kojoj je poginulo osam osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko kamere uhvatilo je dramatični trenutak eksplozije u iračkom gradu Kirkuku.

Deset ljudi je ubijeno i 85 je ranjeno u atentatima na sjeveru Iraka, naveli su policija i vojska. U Kirkuku je ubijeno najmanje osam ljudi, među kojima jedna žena i jedno dijete, a 83 je ranjeno  u trostrukom atentatu autobombama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

>> Ozračeni i napušteni: Grad u kojem tek svako četvrto dijete preživi

Prvi automobil je eksplodirao blizu ureda službi sigurnosti Demokratske stranke Kurdistana (PDK) sredinom prijepodneva, a dramatični trenutak uhvaćen je i kamerom.

Minutu kasnije eksplodirao je drugi automobil-bomba blizu ureda Turkemenske fronte, jedan kilometar dalje od prvog atentata, a gotovo istodobno je eksplodirao i treći automobil blizu jednog dućana u istoj četvrti, prema tom dužnosniku.

Kirkuk je multietnička pokrajina u kojoj se sukobljavaju Kurdi, Arapi i Turkmeni. U Tal Afaru, 380 km sjeverozapadno od Bagdada, dva vojnika su ubijena i još dvojica su ranjena u eksploziji bombe pri prolasku njihove ophodnje, rekao je vojni dužnosnik. (Hina)


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene