Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Opasne igre

VIDEO: Saudijski princ na smrt pretukao ljubavnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saudijski princ je optužen za ubojstvo ljubavnika tijekom seksualne seanse u hotelu s pet zvjezdica.

32-godišnji Bandar Abdullah Abdulaziz uz brojne je ozljede pretrpio i ugrize na obrazima, a njegova je krv pronađena na donjem rublju saudijskog princa Sauda Abdulaziza bin Nasser al Sauda.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Ilustracija Napad u Londonu Užasan incident nakon sudara: Devet osoba zalio korozivnom tvari, žena i dvoje male djece prebačeni u bolnicu

>> Saudijski gay diplomat traži politički azil u SAD-u

Također, na prinčevu su mobitelu pronađene fotografije na kojima je polugoli sluga. Suđenje princu je počelo, a prikazana je i snimka hotelskog videonadzora na kojoj princ šakama udara nesretnog pomoćnika. Kobne noći dvojac je u londonskom hotelu naručio šampanjac i koktele. U krevet su pošli tek u ranim jutarnjim satima.

Tužitelj Jonathan Laidlaw tvrdi da se sa snimke može zaključiti kako je zločin seksualne prirode. Princ Al Suad je očistio krv i policajcima kazao da je Bandar umro od ozljeda koje je zadobio tijekom ulične pljačke tri tjedna prije smrti. Čak je odveo policiju na mjesto napada. Međutim, obdukcija je pokazala da je Bandar umro uslijed serije snažnih udaraca u glavu.

Princ je priznao ubojstvo no tvrdi da sa slugom nije imao homoseksualnu vezu, iako su mu na kompjuteru pronašli gay poruke i stranice za escort muškarace. Suđenje se nastavlja sljedećih dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene