Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostali bez svega...

VIDEO Roditelji ostavili djevojčicu samu u stanu, a skoro zapalila čitavu zgradu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga jedne djevojčice za igračkom je završila požarom.

Potraga za igračkom jedne djevojčice iz Kine je mogla završiti kobno. Naime, sedmogodišnja je djevojčica nakratko ostavljena bez nadzora pa se, dok je tražila svoju igračku pod kaučom, poslužila upaljačem zbog čega je izbio požar.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima

>> Nadzorne kamere snimile podmetanje požara u tvornici tekstila!

Vatrogasci su odmah došli na mjesto događaja i kroz dvadesetak minuta ugasili požar koji je bjesnio u stanu koji se nalazi na četvrtom katu jedne stambene zgrade. Vlasnik stana i otac djevojčice, gospodin Wang je kazao kako su on i njegova supruga otišli van i vratili se pola sata kasnije. 'Vatrogasci i policajci su pitali moju kćer što se dogodilo i ona je rekla da je tražila igračku ispod kauča i da je pri tome koristila upaljač', prepričao je Wang.

Dječji nestašluk i neznanje su rezultirali gubitkom gotovo svih osobnih stvari. Susjedi su obitelji donirali odjeću i posteljinu. Srećom, nitko nije ozlijeđen u požaru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene