Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je to rekla Jessica?

VIDEO Prosidba koja je pošla po zlu: 'Ovo nam se još nikada nije dogodilo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David je želio na poseban način zaprositi djevojku Jessicu tijekom utakmice bejzbola u Connecticutu.

Jessica i David bili su na terenu i u poluvremenu odgovarali na nagradna pitanja, a onda je odjednom voditelj rekao da ima pitanje za Jessicu, piše Daily Mail. U tom je trenutku prepustio mikrofon Davidu koji ju je pitao: 'Hoćeš li se udati za mene Jessica?'

Pročitajte i ovo Zoran Milanović "ako se već želi natjecati" Milanović u svom stilu odgovorio Vučiću koji mu je poručio da će mu poslati glavicu kupusa Sudnica Bijeli štrajk Suci odgovorili Malenici: ''Iznosite neistine i manipulirate podacima, a sami ste pogazili svoju riječ''

>> VIDEO: Kleknuo, zaprosio djevojku, a onda...

Djevojka je napravila korak unazad i rekla mu: 'Davide, žao mi je, ne mogu'. Takvu reakciju mladić nije očekivao. A niti voditelj kojem je cijela situacija bila smiješna.

'Mislim da nam se ovo nikada nije dogodio', rekao je voditelj, mislivši pri tom kako su sve prosidbe na utakmicama bejzbola u Connecticutu završavale pozitivnim odgovorima.

Jessica je potom pobjegla s terena, a David je krenuo za njom. Nije poznato što se potom dogodilo niti je li par još uvijek zajedno ili su prekinuli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene