Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Nizozemskoj

VIDEO: Polio se benzinom i zapalio u središtu Amsterdama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava strava dogodila se u središtu Amsterdama u Nizozemskoj. Muškarac se polio benzinom i zapalio, a nekolicina građana pohitala ga je spasiti. Snimka koju prenosimo, vrlo je uznemirujuća.

Pročitajte i ovo Rijetka slika Van Gogha prodana za nekoliko milijuna eura Procijenjena je na 100 milijuna eura Jedna od najranijih Van Goghovih slika prodana za milijunski iznos Herzoga dočekali prosvjednici na otvaranju muzeja holokausta u Amsterdamu Traže prekid vatre Na otvaranju muzeja izraelskog predsjednika dočekali prosvjednici: Postavili mu putokaz prema Međunarodnom sudu pravde

Glasnogovornik amsterdamske policije za TV5 je rekao kako se radi o pokušaju samoubojstva. Muškarac je bio kompletan u plamenu, a iako su ga prolaznici spasili, zadobio je izrazito teške opekline i nalazi se u po život opasnom stanju.

Muškarac se zapalio na trgu Dam pored nacionalnog spomenika, a policija je mjesto događaja, nakon što je muškarac prebačen u bolnicu ogradila. Jedan od prolaznika sve je snimio mobitelom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene