Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio na pjenu

VIDEO: Amaterska snimka prisilnog slijetanja zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnički zrakoplov s pet članova posade i 73 putnika, među kojima je bio i Franz Muntefering, predsjednik SPD-a, zbog problema sa stajnim trapom morao je prisilno sletjeti u zračnu luku u Stuttgartu.

13-godina star zrakoplov Contact Aira marke Fokker 100 letio je iz Berlina u Stuttgart. Kada ni nakon nekoliko pokušaja pilot nije uspio otvoriti stajni trap u zračnoj luci nastala je prava panika. 'Bila je to ozbiljna situacija. Dugo smo kružili i pokušavali sletjeti normalno', kazao je 69-godišnji predsjednik njemačke Socijaldemokratske stranke. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijetnja bombom Ruski putnički zrakoplov prisilno prizemljen u Islandu Slika nije dostupna Turski zrakoplov morao sletjeti Putniku pozlilo, avion prisilno sletio u Zagreb

Služba za hitne slučajeve posprejala je po pisti pjenu na koju je zrakoplov u 10:49 po napokon uspio i sletjeti. 73 putnika i pet članova posade izašlo je iz zrakoplova putem stepenica za pomoć u nuždi. Jedan putnik i jedan član posade su lakše ozlijeđeni. Vlasti su izvijestile kako je nekoliko putnika pretrpjelo šok, a jedna stjuardesa je prevezena u bolnicu na promatranje. Svim putnicima je nakon slijetanja ponuđena pomoć psihologa. Zračna luka u Stuttgartu bit će zatvorena do večeri tako da su mnogi letovi odgođeni ili kasne.

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene