Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imala je sreću

VIDEO Prihvatila popularni izazov i skoro slomila vrat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na listi "ice bucket challenge" video promašaja našla se snimka u kojoj je protagonistica umalo tragično skončala.

Amanda Davey (40) iz Southporta u Velikoj Britaniji zamolila je svoju majku da je polije kantom punom vode i leda jer je htjela snimiti kako prihvaća i provodi spomenuti izazov, koji je doslovce zaludio svijet.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pregled tjedna 'Da je premijer, spavao bi u Gunji, a po Zagrebu nije kadar postaviti ni kante za smeće' Slika nije dostupna Dao im 24 sata VIDEO Ledeni izazov odradio i Mandžukić, a onda nominirao...

Čim je njezina majka Irene Vitali ispraznila kantu s vodom i ledom na nju, ona je potrčala prema kući iz dvorišta te nakon par koraka u kuhinji se poskliznula i svom snagom udarila glavom o kuhinjski pod te izgubila svijest.

kad je došla k sebi, otkrila je kako ne može normalno govoriti pa su je odveli liječniku, koji je isprva posumnjao da nije možda slomila vrat. Ipak, završila je bez takvih posljedica, no s ogromnom modricom na vratu i dijagnozom teškog istegnuća vrata.

O tome što se dogodilo, Davey se danas smije, no tad joj to nije bilo smiješno. "Nije mi tada bilo smiješno, ali je smiješno to gledati, ne možete a da se ne nasmijete. Učinila bih to opet - naravno, bez padanja", rekla je za Daily Mail Davey.

Podsjetimo, groznica "ice bucket challenge" omogućila je prikupljanje milijuna dolara u humanitarne svrhe, a popularnom su je učinile svjetki slavne osobe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene